Natuurschool

 

Groene speeloase

In onze groene speeloase kunnen kleuters niet alleen hun voeten laten dansen op het frisse gras, maar ze kunnen ook hun creativiteit laten bloeien in een betoverende tuin.
In dit groene paradijs gaan kleuters op ontdekkingstocht.  Of het nu gaat om het schilderen van de verbeeldingsrijke luchten, het maken van kunst met gevonden schatten of het bouwen van zandkasteelen in de zachte aarde, onze groene speeloase nodigt uit tot een oneindige stroom van creativiteit.
 
 

Milieu Op School (MOS)

Kleine voetjes zetten grote stappen om onze planeet te beschermen en te koesteren!

Kleuters worden op onze school kleine milieuhelden.  Elk klein gebaar, of het nu gaat om het verminderen van afval, het planten van zaadjes of het verzorgen van onze planten, draagt bij aan het grotere geheel.

Dus laten we samen bouwen aan een groenere toekomst!  Want in onze milieuvriendelijke school wordt elk kleuterhart een zaadje van bewustzijn in de richting van een groenere en mooieren wereld.
 

Mooimakers

Onze kleine wereldverbeteraars houden van actie!  

Met vuilniszakken als superheldencapejes en grijpertjes als toverstokken, stappen ze vastberaden rond, klaar om de wereld om hen heen te veranderen.  Elk stukje afval dat wordt opgeraapt, is een geschenk voor de natuur.  Onze kleuters begrijpen dat kleine daden een groot verschil kunnen maken!
 

Leren in de natuur

Zowel op school als op verplaatsing ontdekken onze kleuters met nieuwsgierige oogjes en knieën vol aarde de schoonheid van leren in de buitenlucht.  Of het nu gaat om het bestuderen van bladeren, het bouwen van kampen of het observeren van de wolken, leren in de natuur is een speelplaats van ontdekking en avontuur.