Bewegend leren

 

Zwemmen/watergewenning

Duik mee in de sprankelende wereld van waterpret!  In dit zwemavontuur leren we niet alleen drijven en spetteren, maar beleven we samen de magie van watergewenning.

Bij het betreden van het zwembad zien we stralende oogjes.  De kleuters, uitgedost in schattige zwemoutfits, staan te trappelen van ongeduld.
Onze enthousiaste leerkrachten begeleiden de kleuters door speelse activiteiten.  Drijvende eendjes vangen, waterbellen blazen en als een dolfijn door het water glijden: alles staat in het teken van plezier en ontdekking.
De combinatie van spel en educatie maakt de watergewenning een feest voor iedereen!

Tijdens onze zwemlessen leren kleuters niet alleen de beginselen van het zwemmen, maar ervaren ze ook de vreugde van samenzijn en ontdekking.
Bij elke plons, bij elke waterdruppel die rondspat, groeit het vertrouwen en waterpret!

 

Mini-fietsparadijs!

Elke ochtend begint als een feest wanneer de kleuters hun stalen rosjes tevoorschijn toveren.  De kleuters stralen puur plezier uit terwijl ze de speelplaats onveilig maken met hun enthousiasme en ontembare energie. Het lijkt wel of de speelplaats verandert in een mini-fietsparadijs!

De kleuters leren niet alleen fietsen, maar ook essentiële levensvaardigheden zoals samenwerken, geduld hebben en vriendelijkheid tonen.

 

Kleuterturnen

Kleine voetjes maken grote sprongen maken en enthousiaste handjes ontdekken de wereld van beweging!  Welkom bij het kleuterturnen op onze school, een magische plek waar leren synoniem staat voor plezier, spel en ontwikkeling.

In onze kleuterturnlessen gaan we verder dan alleen maar rennen en springen; we openen de deuren naar een reis door de wereld van beweging. Elke beweging is een ontdekking, elk spel een avontuur.  Samen leren we niet alleen de basisprincipes van beweging, maar we ontwikkelen ook de sociale vaardigheden die onze kleuters zullen meenemen op hun levenspad.
Door te delen, samen te werken en elkaar aan te moedigen, creëren we niet alleen atleten, maar ook vrienden voor het leven.

Bereid je dus voor op verhalen vol opwinding en stralende gezichtjes, want hier op school is kleuterturnen niet zomaar een activiteit: het is een reis vol vreugde, ontwikkeling en heel veel gelach!